top of page

CEA-ს მეორე გ კლასის ვიზიტი "ექსპერიმენტორიუმში"


თანამედროვე განათლების აკადემიის მეორე გ კლასის მოსწავლეები „ექსპერიმენტორიუმს“ ესტუმრნენ, სადაც მეცნიერული კულინარიის მასტერკლასი ჩაუტარდათ. ბავშვებმა თხევადი აზოტის გამოყენებით ნაყინის, მაშმელოუსა და რაფაელოს მომზატების ტექნიკა შეისწავლეს. ასევე გაეცნენ ნაყინის წარმოშობის ისტორიასაც.


მასტერკლასის ბოლოს პატარებმა თავიანთი ხელით დამზადებული დესერტები დააგემოვნეს.


bottom of page