top of page

CEA-ს მეორე გ კლასის ვიზიტი "ექსპერიმენტორიუმში"

  • Writer: CEA
    CEA
  • May 23, 2023
  • 1 min read

Updated: May 25, 2023


თანამედროვე განათლების აკადემიის მეორე გ კლასის მოსწავლეები „ექსპერიმენტორიუმს“ ესტუმრნენ, სადაც მეცნიერული კულინარიის მასტერკლასი ჩაუტარდათ. ბავშვებმა თხევადი აზოტის გამოყენებით ნაყინის, მაშმელოუსა და რაფაელოს მომზატების ტექნიკა შეისწავლეს. ასევე გაეცნენ ნაყინის წარმოშობის ისტორიასაც.


მასტერკლასის ბოლოს პატარებმა თავიანთი ხელით დამზადებული დესერტები დააგემოვნეს.


Comments


  • Facebook
  • YouTube

დაგვიკავშირდით:

მისამართი:

© თანამედროვე განათლების აკადემია-სკოლა და ბაღი

ი.ჭავჭავაძის გამზირი #37

თბილისი 0179

საქართველო

ს/კ 204861596

bottom of page